Search

Familieforestillinger


Fløjter, piber og trommer

Kirkerotten havde altid elsket når kirkens organist satte sig ved orgelet og spillede løs, men en dag begyndte det at kede den. Hvad rotten ikke vidste var, at der ikke langt fra den sad en poprotte og et andet sted i byen en solistrotte. De havde det på samme måde hos de musikere, de boede hos. Men snart ville vores kirkerotte blive meget klogere. Det hele startede den dag, den med nysgerrigheden og modet i favnen gik ud i verden. 

Ført an af den modige kirkerotte, publikum og trioen GIÒIA går vi på opdagelse i musikken, i venskabet og i den store glæde, det er at skabe noget sammen. 

Varighed: 30 min
Målgruppe: 1-6 årige og deres familier


I Luthers fodspor

I anledning af reformationsåret i 2017 har GIÒIA udarbejdet en familieforestilling om Martin Luther præsenteret med musik, fortælling og fællessang. Manuskriptet er skrevet af sognepræst og forfatter Maria Baastrup Jørgensen. Hun har gennem mange år beskæftiget sig med formidling af kirke og kristendom til børn og unge, bl.a. med ”Bibelen i Boksen” (Bibelselskabet).


Historien tager sin begyndelse i klosteret, hvor Luther bare ikke føler, at han passer ind. Når han nu er så glad for sang, musik og dans - og Gud har skabt ham sådan - hvorfor er det så ikke tilladt?

Et udvalg af de reformatoriske hovedpointer introduceres med humor og i børnehøjde - og med lidt ”brush-up-your-Luther” til de voksne oveni…


Der er mulighed for at kirkernes børnekor kan deltage.

(nodemateriale fremsendes på forhånd)


Varighed: 45 min.

Målgruppe: 7-13 årige og deres familier


Guds lille klovn

Tomei de Paolo’s børnebog ”Guds lille klovn” handler om den lille middelalderdreng Alfredo, der blev Italiens bedste jonglør. Historien bliver fortalt på rim og vers i en gendigtning af Johannes Møllehave, vekslende med den tids iørefaldende musik. De tre musikere træder ind og ud af historien på skift, og musikken gør det hele til en fængslende totaloplevelse. En kædedans for alle deltagere afslutter forestillingen på festligste vis.

Denne forestilling er både velegnet i skole og kirke: til f.eks. skolekoncerter, spaghettigudstjenester, minikonfirmander og andre kirkelige arrangementer med børn.

Varighed: 45 min.
Målgruppe: 7-13 årige og deres familier